Ik ben Katinka Versteegh


Vanaf 1997 ben ik aan het werk als consultant, projectmanager, trainer en coach. Voor verschillende interne organisaties heb ik ook rollen vervult als manager en directeur en vanuit die posities reorganisaties en verbouwingsprojecten begeleid.

Als change consultant ontwerp en begeleid ik veranderprogramma’s. Ik adviseer vanuit de beginselen van Semco directies in het bereiken van duurzame resultaten en verbeteren van de interne samenwerking. Ik doe dit over de as van Appreciative Inquiry en Agile.

In de afgelopen jaren heb ik vanuit verschillende constellaties gewerkt voor een diversiteit van klanten, variërend van (semi) overheid tot profit. Voor een uitgebreide CV kunt u contact met mij opnemen.

van (semi) overheid tot profit Een selectie van klanten


Klantcase: begeleiding transitie van klassiek naar zelforganisatie

“Katinka begrijpt dat een organisatieverandering veel meer is dan een verandering in structuur en het juist om cultuur en gedrag gaat. (…) Aandacht voor het persoonlijke, kijkend naar wat werkt in plaats van de wereld te zien in organogrammen.”

—Pieter Litjens Algemeen directeur CROW.

Klantcase: begeleiding transformatie naar HR Business Partner

“Door haar werkwijze heeft Katinka naar boven gehaald waar de pijnpunten zaten (…) daarna is duidelijk geworden voor alle HR medewerkers waar we aan moeten werken (…) een reis die we samen moeten maken."

—Ruud Feenstra Directeur HR KONE Nederland

Bent u klaar voor het verandertraject?

Ik ben graag uw partner, uw greenfield-strateeg!