WaardenCultuur is het hart van uw organisatie.

Waarderen

Ik geloof in de al bij u aanwezige kracht, kennis en kunde. Daarom werk ik vanuit waarderend organiseren (AI). Een verandering gestoeld op de kracht van uw organisatie is sterk en onomkeerbaar. Zo help ik u uw organisatie te vernieuwen.

Verschil maken

Ik geloof in energie genereren: korte slagen maken en snel resultaten boeken. Samen met uw multidisciplinaire teams worden wensen realiteit. Zo help ik u te komen tot veranderkracht voor nu en in de toekomst.

Verbondenheid

Ik geloof dat je samen verder komt dan alleen. Dat geldt ook voor uw organisatie in samenwerking met de klant, concurrenten en branches. Door te werken vanuit overvloed en niet vanuit schaarste help ik uw organisatie sterker te worden.

InfographicBedrijfselementen.


Infographic Greenfield Bedrijfselementen
  • Verbondenheid

    De verbondenheid is zichtbaar in de samenhang tussen de 7 bedrijfselementen. Daarbij is cultuur de hart van uw organisatie maar tevens een resultant. De klanten staan fysiek buiten het bedrijf maar vormen een cruciaal onderdeel: zij kopen uw toegevoegde waarde.

  • Verschil maken

    Op elk van de elementen kunt u het verschil maken. Beschouw uw organisatie als een greenfield met een stroom van activiteiten. Trek het bestaansrecht van functies en posities in twijfel, zet zekerheden opzij en maak van uw klant het centrum van uw universum.

  • Behoud het goede

    Veel van uw medewerkers hebben de intrinsieke behoefte tot een hoge klanttevredenheid, veel processen zijn daarin ondersteunend, etc. Dit detecteren maakt uitbouwen en versterken mogelijk.

Wilt u ook het verschil maken?

Ik ben graag uw partner, uw greenfield-strateeg!